Stil

Jeg lægger vægt på et enkelt og klart udtryk, – i visse situationer en romantisk enkelhed, i andre situationer frodig og alligevel æstetisk klarhed. Kan man være romantisk minimalist? Så er det nok min stil. Det er dog ikke det afgørende. Det afgørende er, at jeg skaber de overordnede rammer, der giver hus og have sammenhæng og karakter. Nogle holder af det enkle udtryk, andre kan ikke få planter nok. Det er op til dig, hvilken grad af frodighed, du ønsker. Derfor er hver have, som du ser på hjemmesiden unik, – udsprunget af min skitse, men også med kundens personlige aftryk.

Herunder et lille udvalg af planter og materialer til inspiration

buksbom på terrasse græsser Frederiksberg

pæon tulipan hortensia og fliser

prydløg skygge digitalis

Østerbro efter rosa New Dawn magnolia og prydløg

Og af planter ikke at forglemme…..syren, klematis, lavendel, buskroser, høstanemone, hosta, storkenæb, duftjasmin, paradisæble, forårsløg………Hver årstid har sin charme, som indtænkes i haven.

Udover jeres ønsker til jeres have, tager jeg altid højde for husets stil, relationen mellem ude og inde, havens flow og praktiske forhold. Når haven skal indrettes, er det vigtigt at få alle dele til at spille sammen for at få en smuk og funktionel helhed. Med og uden havetrampolin ;-)…..