Tilbagemelding fra kunder

citationstegn_edited-5Tusind tak for de superfine tegninger. Vi er meget glade for dine forslag, og jeg synes du har formået at binde alle smådelene sammen og se haven som en helhed. Tak for alle dine tips og gode idéer. Jeg glæder mig til at komme i gang med det.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Det var da nogle fantastiske forslag. De er præcis hvad jeg kunne ønske uden at kunne formulere det.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Jeg skylder dig at sige 1000 tak for dine gode ideer, og ikke mindst den udførlige beskrivelse du har skrevet til at understøtte tegningerne. Det lever 100% op til mine forventninger, og jeg glæder mig til at arbejde med dine ideer, og få dem ført ud i livet :-) citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Hvor er jeg glad for vores møde i dag. Du har skabt en super dag! Meget inspirerende,..citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Så var det der med posten i går. Jeg kunne næsten ikke vente med at komme hjem og kigge. Det er lidt sjovt for inden jeg fandt dig havde jeg kigget lidt på nettet og hvem skal man vælge når man ikke kender nogen have arkitekt. Når men så en dag tilfældig kom jeg ind på din hjemmeside. Og det er jo ikke fordi du har haveplaner liggende som så mange andre. Men din hjemmeside tiltalte mig bare og kender du det, så forstiller man sig lidt hvordan man regner med personen er. Da du så kom på besøg, var du lige som jeg havde håbet. Og da jeg så din tegning i går da jeg kom hjem blev jeg bare så glad for jeg synes det er rigtig flot det du har lavet. Og det er super at du har lagt referencer med så man lige kan se det. Jeg har lyst at lave hele haven nu :O). Men vi tager det nok lidt i etaper.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Tusinde tak for den fine plan og beskrivelse. Det er rigtig fint, med mange gode ideer. Vi har gået rundt i pinsen og fået planen ”ind under huden”.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5kære ……

 Du kan tro havevandringen med Camilla, som jeg gav doktor Henrik i fødselsdagsgave, var et hit. Vi synes begge hun er meget sød og dygtig, og hun havde den skønneste tilgang til vores have: anskuede den som et i sin tid velgennemtænkt og omhyggeligt anlæg med gemte kvaliteter, der bare skulle graves frem påny, i stedet for bare at afskrive det hele som en tilgroet rodebutik. Jens – som har en endnu mere kritisk natur end mig selv – er begejstret og meget inspireret nu, så vi går snart igang med at realisere nogle af Camillas forslag.

Tilmed skrev hun den flotteste rapport, som vi modtog nogle dage efter. En meget velskrevet og fyldig sag, hvor hun uddybede og sammenbandt mange af de pointer, der opstod på dagen. Virkelig et flot stykke arbejde.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Rigtig godt arbejde med skitsen  citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Vi glæder os til at vise det ”færdige” (færdig bliver man jo aldrig med en have) resultat frem her i Gilleleje – vi har virkelig haft stor gavn af din haveplan. Haven hænger utrolig godt sammen nu.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Selv tak for i går – det var spændende og udbytterigt – og ikke mindst tak for dine opfølgninger. Det er god inspiration! citationstegn_edited-5

 citationstegn_edited-5Vil bare lige sige mange tak for forslagene til haven og for hurtig ekspedition. Vi synes der er mange gode og spændende ting i din tegning, som vi gerne vil bruge.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Først tak for den fine skitse, jeg nåede lige at have den med på ferie. Så kunne jeg sidde der og drømme om min nye have… aaah! Vi er netop kommet hjem og regner med at kunne gå igang med pergolaen inden længe, forhåbentlig. Måske komme der nogle spørgsmål hen ad vejen så det kan godt være jeg mailer til dig….citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Det var virkelig en hyggelig og udbytterig dag vi havde i går – vi er helt tændte på projektet.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Du har givet os nogle ideer og bekræftet nogle andre. Så det er helt fedt.citationstegn_edited-5

citationstegn_edited-5Tusinde tak for dine tegninger. Så er vi vilde med dit forslag om placering og afskærming til skraldespande. Det er perfekt at lave noget der, så det ikke bliver et flisehelvede eller et pyntebed jeg ikke får holdt. Også dejligt at lade fliserne lave et firkantet grønt bed rundt om træet i hjørnet.citationstegn_edited-5